sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

SalainenYstävä

Facebookin Saumanvara- yhteisössä oli tällainen ompelutapahtuma kuin kesäinen vaatevaihto. Siinä annoit omat tietosi järjestäjälle mm. lasten koot ja mieltymykset ja sait sitten jonkun toisen tiedot paluupostissa. Sitten ommeltiin tälle "salaiselle" ja joku toinen "salainen" ompeli itselle. Hyvä selitys, eikös.

Postia odotettiin kuumeisesti. Kaikki lähettivät pakettinsa samana päivänä. Tosin minulle meinas tuottaa hankaluuksia koska olin synnärillä juuri silloin. Mutta reipas mieheni hoiti asian ja paketti pääsi matkaan!

Itse sain ommella joko 1v tytölle tai 3v pojalle. Otin haasteena tuon tytön koska poikien vaatteita saan ommelle yllin kyllin.

Tässä oma tulos:
Alempana esikoiselle saatu vaatesetti koossa 110/116. Aivan ihana meidän dinofanille. Erittäin siististi tehty. Kun itsekin uskaltais käyttää purjerenkaita (on housujen naruissa) mutta en ole vielä uskaltautunut. Myös silitysarkit ovat vielä vierasta seutua. Poika sai paketin jollaista äiti ei olisi vielä pitkäään aikaan saanut siis aikaiseksi. Sovituskuvaa tulee myöhemmin , poika on nyt kolmatta päivää mummon kanssa mökkeilemässä. Sain myös tiskirätin ja kestovanulappuja.


Ja sitten vielä pikkuisesta tuore kuva. Tutti näyttää niiiin valtavalta. Päässä pipa joka on tehty Pehemiältä ostetusta trikoosta.


1 kommentti:

  1. Toihan oli aivan loistava idea, siis se vaatevaihto! Ja vauva näyttää niin ihanalta. Tutti antaa kyllä hyvän kontrastin tuohon kokoon :)

    VastaaPoista